Om persondata og Rsiden.dk

Rsiden er et administrationssystem til brug for kommunale rygestoptilbud. Koordinatorer og rådgivere i kommuner kan her - med deres profil og efter login - håndtere deres rygestophold med deltagere/borgere.

Borger-/deltageroplysninger: For- og efternavn samt mobiltelefonnummer (obligatorisk) 
Adresseoplysninger er valgfri. Borgere i en kommuner, som benytter muligheden for dette, kan selv indtaste deres oplysninger, når de ønsker at komme med på et udbudt rygestoptilbud. Borgerdata opbevares i op til to år, hvorefter de automatisk slettes.

Bekræftelses-sms ved oprettelse skal accepteres af borger: Ved oprettelse/tilmelding af borgeren på et af Rsidens hold modtager borgeren en sms, som skal besvares inden for to uger, for at forløbet kan fortsætte. Bekræfter borgeren ikke denne sms, slettes borgeren fra Rsiden (og samtidig fra det hold, han var tilmeldt). En borger kan aktivt framelde sig et hold ved at sende en sms med teksten "FRI STOP" til 1277.

Rådgiveroplysninger: For- og efternavn, mailadresse, kommunetilknytning
En rådgiver skal være tilknyttet en kommune (eller flere) for at benytte Rsiden. Kommunetilknytning kommer i stand ved, at en koordinator på Rsiden inviterer en rådgiver til sin kommune. I forbindelse med login og oprettelse skal rådgiveren acceptere vilkår for databehandling. Rådgiverprofiler, som har været inaktive i to år slettes automatisk af systemet. En rådgiver, som ønsker at blive slettet, kan sende en mail herom til rsiden@cancer.dk - hvorefter profilen slettes.

Koordinatoroplysninger: For- og efternavn, mailadresse og kommunetilknytning
I forbindelse med oprettelse og login skal koordinator acceptere vilkår for databehandling. Koordinatorprofiler, som har været inaktive i to år slettes automatisk af systemet. En koordinator, som ønsker at blive slettet, sender en mail herom til rsiden@cancer.dk - hvorefter profilen slettes.

 

Kontakt

Spørgsmål om persondata i forhold til Rsiden kan sendes til rsiden@cancer

Betingelser for brug af r-siden

Rsiden er udviklet - og vedligeholdes af Kræftens Bekæmpelse. Formålet med Rsiden er, at have et system, hvor kommuner kan administrere lokale rygestopkurser.

 Tilmelding

Du kan selv oprette dig som rådgiver på Rsiden, men før du kan oprette hold m.v. skal du tilknyttes en kommune. Du skal derfor kontakte den kommunale koordinator og bede om at blive knyttet til kommunes område på Rsiden. Det er ikke muligt at anvende Rsiden, hvis du ikke er tilknyttet en kommune.

 Når du er tilmeldt Rsiden, opbevarer vi følgende data om dig

  • Kontaktinformationer (navn, adresse, telefonnummer, e-mail, Kommune)
  • De kurser, som du selv indtaster, at du har oprettet
  • Informationer om hvordan du bruger Rsiden
  • Din IP-adresse

Framelding/sletning af data

  • Dine oplysninger bliver automatisk slettet efter 2 år efter, du sidste gang har været logget på Rsiden. Herefter skal du oprette dig på ny, hvis du ønsker at benytte Rsiden
  • Du kan selv slette din profil og data ved at trykke på ”Slet profil” under menupunktet ”Profil” på Rsiden
  • Du kan også få slettet din profil ved at skrive til rsiden@cancer.dk