Om persondata og Rsiden.dk

Rsiden er et administrationssystem til brug for kommunale rygestoptilbud. Koordinatorer og rådgivere i kommuner kan her - med deres profil og efter login - håndtere deres rygestophold med deltagere/borgere.

Borger-/deltageroplysninger: For- og efternavn samt mobiltelefonnummer (obligatorisk) 
Adresseoplysninger er valgfri. Borgere i en kommuner, som benytter muligheden for dette, kan selv indtaste deres oplysninger, når de ønsker at komme med på et udbudt rygestoptilbud. Borgerdata opbevares i op til to år, hvorefter de automatisk slettes.

Bekræftelses-sms ved oprettelse skal accepteres af borger: Ved oprettelse/tilmelding af borgeren på et af Rsidens hold modtager borgeren en sms, som skal besvares inden for to uger, for at forløbet kan fortsætte. Bekræfter borgeren ikke denne sms, slettes borgeren fra Rsiden (og samtidig fra det hold, han var tilmeldt). En borger kan aktivt framelde sig et hold ved at sende en sms med teksten "FRI STOP" til 1277.

Rådgiveroplysninger: For- og efternavn, mailadresse, kommunetilknytning
En rådgiver skal være tilknyttet en kommune (eller flere) for at benytte Rsiden. Kommunetilknytning kommer i stand ved, at en koordinator på Rsiden inviterer en rådgiver til sin kommune. I forbindelse med login og oprettelse skal rådgiveren acceptere vilkår for databehandling. Rådgiverprofiler, som har været inaktive i to år slettes automatisk af systemet. En rådgiver, som ønsker at blive slettet, kan sende en mail herom til rsiden@cancer.dk - hvorefter profilen slettes.

Koordinatoroplysninger: For- og efternavn, mailadresse og kommunetilknytning
I forbindelse med oprettelse og login skal koordinator acceptere vilkår for databehandling. Koordinatorprofiler, som har været inaktive i to år slettes automatisk af systemet. En koordinator, som ønsker at blive slettet, sender en mail herom til rsiden@cancer.dk - hvorefter profilen slettes.

 

Kontakt

Spørgsmål om persondata i forhold til Rsiden kan sendes til rsiden@cancer