Der er kommet nye betingelser for brug af Rsiden, som du skal godkende. Du vil blive logget ind efterfølgende!

Betingelser for brug af r-siden

Rsiden er udviklet - og vedligeholdes af Kræftens Bekæmpelse. Formålet med Rsiden er, at have et system, hvor kommuner kan administrere lokale rygestopkurser.

 Tilmelding

Du kan selv oprette dig som rådgiver på Rsiden, men før du kan oprette hold m.v. skal du tilknyttes en kommune. Du skal derfor kontakte den kommunale koordinator og bede om at blive knyttet til kommunes område på Rsiden. Det er ikke muligt at anvende Rsiden, hvis du ikke er tilknyttet en kommune.

 Når du er tilmeldt Rsiden, opbevarer vi følgende data om dig

  • Kontaktinformationer (navn, adresse, telefonnummer, e-mail, Kommune)
  • De kurser, som du selv indtaster, at du har oprettet
  • Informationer om hvordan du bruger Rsiden
  • Din IP-adresse

Framelding/sletning af data

  • Dine oplysninger bliver automatisk slettet efter 2 år efter, du sidste gang har været logget på Rsiden. Herefter skal du oprette dig på ny, hvis du ønsker at benytte Rsiden
  • Du kan selv slette din profil og data ved at trykke på ”Slet profil” under menupunktet ”Profil” på Rsiden
  • Du kan også få slettet din profil ved at skrive til rsiden@cancer.dk

3-i-1-guide om Iframe og Stoplinien

Gennem nogle få steps kan du få hjælp til at komme i kontakt med flere borgere. Du kan lade Stoplinien tage imod tilmeldinger til dine hold. Stoplinien har åbent hver dag fra kl. 10-20, d.v.s. også i aftentimerne, når borgere får lyst til at ringe og tilmelde sig på 80 31 31 31. Med andre ord meget længere åbningstid end nogen kommune.  

Det kræver nogle få og enkle indsatser at få de tre enheder, kommunen, Stoplinien og Rsiden til at spille sammen. Se den korte guide, eller få support i Kræftens Bekæmpelse mandage mellem kl. 10 og 14 på 40 20 78 25.