Materialer til rygestoprådgivere

Herunder finder du materialer til rygestoprådgivning - udgivet af Kræftens Bekæmpelse. Kursusdeltagere får materialerne udleveret i en mappe på de enkelte kurser. Du kan evt. downloade dem her som pdf.

Anbefalinger til rådgivning af unge om rygestop

Rådgivning til unge skal tage afsæt i, at mange unge ikke ser sig selv som rygere, selv om de jævnligt ryger. Kræftens Bekæmpelse giver her en række anbefalinger til rådgiveren, som kan støtte de unges tanker om at blive om at blive røgfri, hvad enten det sker 'nu' eller på længere sigt.

Rygestop i grupper - Røgfrit Liv (2016)

Billede af bøger

Manualen "Rygestop i grupper - Røgfrit Liv" er et kursusmateriale til grundkursus "rygestop i grupper". 

Det anbefales, at kursusmaterialet anvendes i forlængelse af, at du har deltaget på Kræftens Bekæmpelses grundkursus "Rygestop i grupper". På kurset får du grundlæggende forudsætninger for på en hensigtsmæssig og virksom måde at facilitere rygestopforløb i grupper. Du bliver uddannet i at lede det nye rygestopforløb for grupper Røgfrit Liv, der med øvelser, dialog og rådgivning guider deltagerne mod et røgfrit liv over seks møder. Læs mere om kurset her

Individuelt rygestop - Røgfrit Liv (2018)

Manualen "Individuelt Rygestop - Røgfrit Liv" er et kursusmateriale til grundkursus "individuelt rygestop". 

Det anbefales, at kursusmaterialet anvendes i forlængelse af, at du har deltaget på Kræftens Bekæmpelses grundkursus "Individuel Rygestop". På kurset får du grundlæggende forudsætninger for på en hensigtsmæssig og virksom måde at varetage individuel rygestoprådgivning. Du bliver uddannet i afholde rygestopforløb med udgangspunkt i Kræftens Bekæmpelses materialer til individuel rygestoprådgivning, hvor borgeren via dialog, øvelser og psykoedukation støttes gennem rygestopforløbet. Læs mere om kurset her

Du skal være velkommen til at downloade "Individuelt Rygestop - Røgfrit Liv" vær dog opmærksom på, at fanebladet ikke indgår i pdf-filen. 

Materialer til Kom og Kvit m.m.

Nedenunder finder du materialer, som du blandt andet kan bruge til Kom og Kvit-forløbet og meget mere.